Edward Rubikon
Hekseskogen

Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur. Hvem kan ha fanget dem? Det ryktes om at ekte hekser bor i skogen.

Edward Rubikon
Den siste Halloween

Under Halloween blir det fullt kaos i Grimsrud. Det blir opp til Edward Rubikon og hans kompanjonger å stoppe de mørke kreftene. Vil de klare å redde Halloween?

Edward Rubikon
Mørkets bok

Mystiske biller og monstre  skaper kaos. Edward og Kasper kommer over en gammel bok med mørke krefter. Det finnes nemlig en annen verden, skjult for folk flest.

Edward Rubikon
Kong Grimms hevn

Edward Rubikon etterforsker overnaturlige hendelser. Mer moro enn skummelt, men likevel forferdelig spennende i grenseland mellom tegneserie og bildebok.

Bzzz - Verdens minste bankran

Bzzz - Verdens minste bankran

Guttemyggene driver dank og spiller biljard dagen lang, mens jentene er ute og suger blod. En dag går jentene lei og gir gutta beskjed om at det er deres tur. Så kommer guttene over blodbanken …

Scenegrøss

Scenegrøss handler om å ha sceneskrekk. Om et spøkelse fra fortiden. Og om endelig å gjøre det man har drømt om.
Skurkene tar toget

Skurkene tar toget

Geniet og hans gode venn Ole Bøe, en tidligere politimann, må løse mysteriet, men ikke uten leserenes – det vil si din – hjelp! Gled deg, det er kjempespennende å løse krimgåter selv!

Hvorfor er det så kaldt å være våt?

Valle besvarer spørsmål om friluftsliv på underholdende vis med naturvitenskap og humor. Han skiller myter fra sannheter, og gir leseren en dypere forståelse for både friluftsliv og naturvitenskap.

Copyright © 2019 Iversen Illustrasjon | Powered by Andy Illustrasjon