Forside Max Manus

Max Manus

Se for deg at friheten din blir tatt fra deg. Ville du overgitt deg? Eller ville du kjempet? Max Manus tar deg med tilbake til andre verdenskrig, med actionfylte kamper, humoristiske skråblikk og nervepirrende spenning.
Forside på boka Edward Rubikon og Julebukkenes Natt

Edward Rubikon
Julebukkenes natt

Julefreden har senket seg i Grimsrud, men det varer ikke lenge … En skummel skapning dukker opp i mørket for å fange barn i sekken sin. Hvem er han? Og hva skal han med barna?

Blokk til blokk

Tegneserie basert på den kritikerroste hiphop-forestillingen Blokk til blokk, av Fela, Castro og Don Martin

Edward Rubikon
Tidsvampyrene

Edward kaster seg ut i et livsfarlig oppdrag med tidsreiser og utenomjordiske vesener. Men kan man endre på noe som allerede har skjedd? Og hva er egentlig en tidsvampyr??
Forside på boken Pirater fra hele verden

Pirater fra hele verden

Du har sett pirater på film og i spill, men hvem var de egentlig? Var de like ille som historiene forteller, eller er det bare myter? Følg historien fra de første sjørøverne og frem til dagens pirater.

Fantomrakettene

Noe styrter i et tjern på Østlandet, og plutselig begynner det å skje mystiske og ekle ting med mennekene og omgivelsene rundt

Edward Rubikon
Draugens vrede

Edward og vennene hans drar ut på sjøen for å undersøke mystiske fenomen, og Edward må møte sin aller største frykt. Hva er det egentlig som skjuler seg nede i dypet?

Edward Rubikon
Demonbyen

Edward legger etterforskningen på hylla for godt. Samtidig skjer det mystiske ting. Kasper og Nadira tar saken i egne hender. Vil de klare det uten Edward?

Tåke over Svartøy

14 år gamle Jan bor på et barnehjem i Oslo. Han er overbevist om at foreldrene hans fremdeles lever og bor i USA. En dag blir Jan kontaktet av Tritus, en litt gammel mann med et veldig rart utseende.

Flere krigere

Les om verdens tøffeste krigere. De kommer fra hele verden. Her møter du zulu-krigere i Afrika og stormtropper i Tyskland.

Edward Rubikon
Hekseskogen

Nye mysterier oppstår da foreldrene til Edward forsvinner midt på natten under en telttur. Hvem kan ha fanget dem? Det ryktes om at ekte hekser bor i skogen.

Edward Rubikon
Den siste Halloween

Under Halloween blir det fullt kaos i Grimsrud. Det blir opp til Edward Rubikon og hans kompanjonger å stoppe de mørke kreftene. Vil de klare å redde Halloween?

Edward Rubikon
Mørkets bok

Mystiske biller og monstre  skaper kaos. Edward og Kasper kommer over en gammel bok med mørke krefter. Det finnes nemlig en annen verden, skjult for folk flest.

Edward Rubikon
Kong Grimms hevn

Edward Rubikon etterforsker overnaturlige hendelser. Mer moro enn skummelt, men likevel forferdelig spennende i grenseland mellom tegneserie og bildebok.

Bzzz - Verdens minste bankran

Bzzz - Verdens minste bankran

Guttemyggene driver dank og spiller biljard dagen lang, mens jentene er ute og suger blod. En dag går jentene lei og gir gutta beskjed om at det er deres tur. Så kommer guttene over blodbanken …

Scenegrøss

Scenegrøss handler om å ha sceneskrekk. Om et spøkelse fra fortiden. Og om endelig å gjøre det man har drømt om.
Skurkene tar toget

Skurkene tar toget

Geniet og hans gode venn Ole Bøe, en tidligere politimann, må løse mysteriet, men ikke uten leserenes – det vil si din – hjelp! Gled deg, det er kjempespennende å løse krimgåter selv!

Hvorfor er det så kaldt å være våt?

Valle besvarer spørsmål om friluftsliv på underholdende vis med naturvitenskap og humor. Han skiller myter fra sannheter, og gir leseren en dypere forståelse for både friluftsliv og naturvitenskap.

Copyright © 2024 Iversen Illustrasjon | Powered by Andy Illustrasjon